SITI PREBAVNIH MOTENJ?

„Ko se moje življenje vrne v ustaljene tirnice, so prebavne motnje zadnje, kar potrebujem.“

Kakovostne probiotične bakterije za ravnovesje v črevesju.

Kupi izdelek

ZAUPAJTE SVOJI PREBAVI

Stres, sprememba okolja ali prehrane in okužbe so dejavniki, ki lahko porušijo sestavo in delovanje koristnih mikroorganizmov v črevesju. Kombinacija kakovostnih probiotičnih bakterij pomaga vzpostavljati ali ohranjati ravnovesje mikrobiote v črevesju. Zato lahko svoji prebavi ponovno zaupate.

DISBIOZA,
VZROK VAŠIH PREBAVNIH MOTENJ

Disbioza črevesja pomeni porušeno delovanje mikrobiote. Običajno se pojavi, ko se zaradi stresa ali spremembe naših prehranjevalnih navad poruši ravnovesje mikrobiote v črevesju. To občutimo kot napihnjenost in napenjanje, zaprtost in drisko ali kot neprijeten občutek v trebuhu.

Disbioza vzrok za prebavne motnje.

3 NAJBOLJ ZNAČILNI SIMPTOMI DISBIOZE

Driska

O driski govorimo po najmanj treh obiskih stranišča zaradi odvajanja mehkega do tekočega blata v 24 urah.

Napihnjenost in napenjanje

Nastajanje prekomerne količine plinov je lahko tudi posledica sprememb v sestavi črevesne mikrobiote, ki jo spremlja občutek napetosti trebuha.

Zaprtost

Zaprtost je težko določljiv simptom in običajno pomeni slabše odvajanje blata (3-4-krat na teden) ali pojav občutka nepopolnoma izpraznjenega črevesja, vendar brez skrb zbujajočih simptomov (npr. črno blato ali kri v blatu).

Linex® Forte – edini pravi probiotik za prebavne motnje.

EDINI PRAVI PROBIOTIK
ZA PREBAVNE MOTNJE

Kombinacija kakovostnih probiotičnih bakterij Lactobacillus acidophilus, LA-5,® in B. animalis subsp. lactis, BB-12,® omogoča delovanje zdravila v celotnem črevesju in s tem pomagajo vzpostaviti ali ohranjati ravnovesje mikrobiote v črevesju.

*EDINI ref.: Centralna baza zdravil II (http://www.cbz.si/cbz/bazazdr2.nsf/)
Št. 1 Ref: ePharma Market podatki, trg izdelkov s probiotiki za zdravo črevesje (03F). Podatki za leto 2019.

Disbioza – porušenje črevesne mikrobiote

Disbioza, vaša tiha težava

Vsak človek ima edinstveno sestavo črevesne mikrobiote, ki pa se lahko zaradi zunanjih dejavnikov poruši - temu strokovno pravimo disbioza. Kaj to pomeni za vas?

Več podrobnosti

probiotiki in prebavne motnje

Probiotiki in prebavne motnje

Ko število slabih bakterij nesorazmerno naraste v primerjavi s koristnimi, se zdravo ravnovesje črevesne mikrobiote poruši, kar lahko privede do prebavnih motenj ali obolenj. Takrat si lahko pomagamo s kakovostnimi probiotiki.

Več podrobnosti

Probiotično zdravilo Linex® Forte

Probiotično zdravilo Linex® Forte

Zdravila blagovne znamke Linex® so edina probiotična zdravila v Sloveniji, ki s koristnimi probiotičnimi bakterijami zmanjšujejo tveganje za razvoj disbioze, zmanjšajo pogostost in jakost blagih do zmernih prebavnih motenj (zlasti driske, napihnjenosti in napenjanja), ki nastanejo zaradi porušenja mikrobiote v črevesju, ter pomagajo hitreje vzpostaviti ravnovesje črevesne mikrobiote.

Linex® Linbi

Za preventivo in podporno zdravljenje prebavnih motenj dojenčkov in otrok do 12. leta starosti.

Več o izdelku

Disbioza,
vaša tiha težava

Več podrobnosti

Probiotiki in
prebavne motnje

Več podrobnosti